tiistai 19. syyskuuta 2017

Mustikset

Hiukan erityylisillä kuvilla esitellään tänään nähtävät lakkaukset. Nämä kynnet ovat tosiaan peräisin jo kesältä, jolloin blogini vielä lomaili kovaa vauhtia. Näin ollen siis kuviakaan ei tullut otettua tapani mukaan järkkärillä vaan nämä kuvat ovat peräisin puhelimestani (joka itseasiassa on tällä hetkellä korjauksessa, huikean 2,5 kuukauden käytön jälkeen...). Mutta niin. Järkättiin siskoni kanssa pieni luontoretki kesän kuluessa ja vierailukohteeksi valikoitui Virroilla sijaitseva Rotkojärvi, joka toimii kynsiotoksissa taustamaisemana. Vähän erilaisia kuvia tällä kertaa, mutta ompas kuvissa nyt ainakin muutakin tapitettavaa kuin vain mun tekemät lakkaukset!


Lakkaukset menee tänään vähän tummemman puoleisella tyylillä, mikä saa kyllä allekirjoittaneen sydämen tykyttelemään varsinkin näin syksyn saavuttua. Ihan pakko kyllä lakata kynsille taas pian jotain oikein tummaa sävyä, sillä itsellä tulee vähän liian harvoin noita ns. "synkempiä" sävyjä käytettyä, vaikka niistä kyllä pidänkin.  

Kokomustiin kynsiin lisäsin hiukan säihkettä lisäämällä hopeaa glitteriä nimettömiin ja peukaloihin. Päällyslakka päälle ja valmiita ollaan. Helpot ja nopeat lakkaukset!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
Gina Tricot - Black
Color Club - Sex Symbol
Dermosil - Top Coat
+ hopeita glittereitä

Mitä tykkäätte mun täysmustista lakkauksista? Saako tummat sävyt teidän sydämet sykkimään vai kierrättekö kaukaa?   

Ihanaa alkuviikkoa just sulle! ♥

4 kommenttia:

  1. Ah, yksinkertaisen upeat! ♥ Tummat sävyt on todellakin lähellä tämänkin tytön sydäntä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset kehuista Nena Sofia! ♥
      Tummissa sävyissä vain on sitä jotain!

      Poista