perjantai 22. syyskuuta 2017

Takaisin kesään

Se olisi taas yksi viikko menossa kovaa vauhtia kohti loppuaan. Perjantait on aina olleet itselleni paljon mieluisempia kuin lauantait, sillä silloin viikonloppu on vasta edessäpäin eivätkä perjantaiset työ- tai koulupäivät tunnu yhtään niin pahoilta kun tietää vapaiden olevan tulossa. (Ellei työpaikalla siis tehdä myös viikonloppuvuoroja). 


Anyways. Tänään palataan taas takaisin kesään, sillä mulla on vielä muutamat lakkaukset sieltä esittelemättä ja haluaisin ehdottomasti ne teille esitellä. Vaikkakin nyt mennään jo syksyä ja kaikilla alkaa olla jo aika syksyiset fiilikset, niin minä silti täällä vielä sinnikkäästi en tahdo luopua siitä kesästä, jota ei oikeastaan tänä vuonna edes tullut. Kesä jätti Suomen tänä vuonna välistä ja tämän myötä odotankin siis ensi kesän olevan sitten kunnon superkesä, sillä en vain pysty hyväksyä sitä, ettei tänä kesänä ollut ainoitakaan kolmenkympin helteitä. Ärr ja murr.


Nimettömiä ja peukalon kynsiä koristaa tällä kertaa taas (yllätysyllätys) suuret glitterkasat. Pohjalla kynsissä siis Color Clubin hopea glitterlakka Sex Symbol ja päälle on töpöteltynä vielä hopeaa hologlitteriä, jota sain joskus muinoin Mimaxilta kaupanpäällisenä. Jonkin verran asettelin vielä muitakin hopeita glittereitä tuohon töpötellyn glitterin rajakohtaan, mikä ei siis ole mikään hämmästyttävän uusi koristelutapa allekirjoittaneelta, köhköh. Aina nämä samat koristelutavat mulla käytössä. Kuinka luovaa.

Muilla kynsillä on OPIn neonkoralli Down To The Core-Al, joka on kyllä aivan ihana kesälakka eikä laadussakaan ole moittimista. Siftaa kivasti pinkkiin auringonpaisteessa. ♥ 

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - Puff Powder
OPI - Down To The Core-Al
Color Club - Sex Symbol
Dermosil - Top Coat
+ hopeita glittereitä
+ hopea hologlitterdust

Ihanaa perjantaita just sulle! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti